ØstremFront

Don`t Koll it a Comeback

Logofigur

Utstillingen står fra

 09.03.2023 til 18.03.2023

Atle Østrem utstilling – åpner torsdag 9. mars kl. 19.00.

Atle Østrem`s bilder er ungdommelige og fengende! Don’t Koll it a comeback «I’ve been here for years.» Dette sier LL Cool J og Atle Østrem i form av tittelen til den nye utstillingen sin i Galleri Koll. For nå er han kommet tilbake til Stavanger og bor nå her hjemme med sin familie. Nå har han også igjen en større nærkontakt med sitt hoved- og hjemmegalleri, Galleri Koll. Ikke det at hans deltagelse i galleriet har stoppet opp noen gang – men nå intensiveres samarbeidet idet leveringen av kunst igjen blir kortreist – og det vil vise igjen.

Østrem kom inn i Galleri Koll i 2006. Siden har hans kunst representert en vital og ungdommelig kraft i galleriet. Å følge denne representanten for moderne gatekunst har vært svært givende både for galleri og gallerist. Vi oppmuntrer publikum til å komme og delta på åpningen torsdag 9. mars kl. 19.00. Kom og møt Atle Østrem – kunstner for vår tid!

Brynjulv Koll-Hansen, Galleri Koll

Utstillingen vil bestå av en rekke nye malerier og trykk. Vi trekker ut en tilfeldig besøkende på åpningen som vil få et innrammet minitrykk gratis