DSC02366 (2)

Egil Bjørnestad 70 år! – separatutstilling.

Logofigur

Utstillingen står fra

 17.10.2019 til

Åpning torsdag 17. oktober kl. 19.00
Kunstneren er til stede ved åpningen.
Velkommen til vernissage og noe attåt!

Velkommen til en jubileumsutstilling i musikkens tegn! Balansekunstneren og stilisten Egil Bjørnestad tar oss med inn i sin bildeverden som er inspirert av noter og musikk. En frihet blir presentert – dog forbilledlig innenfor musikkens tonearter og regler. For er det ikke slik i livet? Vi kan
boltre oss i frihet under ansvar. Og hvem har sagt at livet skal være kjedelig?
Kunsten er å balansere! Slik Bjørnestads artistiske figurer balanserer på line høyt over bakken. Fargerikt og med god utsikt over en verden av rike muligheter – bare vi evner å se det.

Egil Bjørnestad runder nå 70 år. En jubilant inviterer publikum, kjente og ukjente, til en åpning og en utstilling hvor han presenterer hvor han nå etter en ganske lang fartstid som kunstner befinner seg i sin skapende utvikling. Mange kjenner nok til Bjørnestad og hans kunst. La oss sammen hedre ham ved dette jubilèet. Det er han verd. En kunstner som har stått på post for i gjennom kunsten å glede oss i alle disse årene. Kunstnerne er innovatørene som modig brøyter vei foran oss – og hjelper oss til å se, føle og oppleve!

Velkommen
Koll