001

Kollektiv utstilling våren 2019

Logofigur

Utstillingen står fra

  til

Stor kollektiv vårutstilling.
100 kunstnere fra hele landet.

Kunstnergalleriet Galleri Koll

Galleri Koll formidler kunstnerens salg. Kunst er ikke masseproduserte produkter. Bak hvert kunstverk står en dampende og levende person som må ”oppfinne kruttet” hver gang han skaper. Ferske idèer, ferske følelser og ferskt engasjement står bak den levende kunsten.

I Galleri Koll strømmer denne levende kunsten inn og ut av galleriet i en åpen og næringsgivende dialog med kunstnerne. Kunsten blir avlevert av kunstneren og mottatt av galleristen i et samarbeid fylt av glede, undring og beundring over alt det flotte som skapes.

I vårt møte med våre kunder, som i de fleste tilfeller er basert på relasjoner bygd opp over en årrekke, står vi i denne videreformidlingen av alle disse menneskene, kunstnerne, deres personligheter og deres skapende livsverk. De fleste av våre viktigste kunstnere står vi i et livslangt samarbeid med.  Vi lever med dem og føler på ansvaret i å formidle deres kunst på en god og inntektsgivende måte. Vårt galleri består av rundt 100 kunstnere.  De står bak at vi har lykkes.

Koll