slide_fyllingen

Separatutstilling med Ingunn Fyllingen 13. november

Logofigur

Utstillingen står fra

  til

Bilder fra Paradis

Separatutstilling med Ingunn Fyllingen. Maleri og monotypier.

Åpning søndag 13. november kl. 14.00. Kunstneren er til stede ved åpningen

Det er nå 2 år siden sist Ingunn Fyllingen hadde separatutstilling hos oss. Den forrige utstillingen var meget vellykket, med godt salg og godt besøk. Vi har nå store forventninger og gleder oss til å presentere for publikum arbeider som har blitt lagt til side til denne feiringen av en kunstner som er i stadig skapende utvikling.

Utstillingen kommer til å romme så vel store som relativt små malerier. Her skulle være noe for et hvert behov for formater til utsmykking både offentlig og i de tusen hjem.

Ingunn`s bilder er åpne. De lar betrakteren selv få rom. En favnes både av lys og bevegelse. På en mesterlig måte balanserer bildene mellom kunstnerens egen kontroll og naturens delaktighet med materiellets og fargenes elementer.

Vi ønsker alle velkommen til denne presentasjonen og denne kunstneriske festen.

Koll

Bilder fra Paradis

Bildene er alle malt i mitt atelier i Paradisveien i et område som kalles Paradis.

Derfor denne tittelen på utstillingen.

Jeg jobber med abstraksjoner, og landskap og natur er ofte tema for utstillingene mine. Selve arbeidsprosessen regner jeg som veldig viktig i kunstnerskapet. Jeg bruker en  prosess-orientert arbeidsmåte og mine historiske referanser og inspirasjon har jeg fra abstrakt ekspressjonisme. Det kan nevnes navn som Franz Klein, Robert Rauchenberg og  Agnes Martin.

Ingunn Fyllingen